O nama

BIANCO je kompanija osnovana 2007. godine sa ciljem da pruža uslugu kvalitetnog profesionalnog pranja, hemijskog čišćenja i peglanja veša.

Mi smo moderna perionica koja nudi vrhunsku uslugu pranja, hemijskog čišćenja i peglanja hotelskog, restoranskog i drugog veša za pravna lica i ustanove, kao i pranje, hemijsko čišćenje i peglanje odeće i ostalih tkanina za fizička lica. Naša ciljna grupa su svi koji u svom svakodnevnom funkcionisanju imaju potrebu za besprekorno čistim vešom, bez obzira o kom tipu veša se radi. Imajući u vidu da nam je cilj dugoročan partnerski odnos, želimo da svojom fleksibilnošću izađemo u susret i specifičnim zahtevima naših klijenata kako bi pružili maksimalan kvalitet usluge skrojene prema potrebama klijenta, a po veoma povoljnim cenama.

Želimo da naše klijente i njihove potrebe stavimo u prvi plan. Prepustite nama da kvalitetno i brzo operemo/očistimo Vaš veš, a vi dragoceno vreme iskoristite za duge poslove i aktivnosti.

BIANCO nudi hemijsko čišćenje UNIFORMI za BOLNICE, MEDICINSKE KLINIKE, LABORATORIJE i APOTEKE. NAJPOVOLJNIJE CENE U GRADU! POZOVITE, I NAŠ KOMERCIJALISTA CE DOĆI DO VAS RADI FORMIRANJA KONKRETNE PONUDE ZA VAŠE PREDUZEĆE.

Za fizička i pravna lica nudimo usluge hemijskog čišćenja, pranja,peglanja tekstila i kože, čišćenje zavesa, draperija, tepiha, ćilima, jorgana, ćebadi… Vrhunska, brza i kvalitetna usluga na najsavremenijim ekoloskim mašinama!

Najsavremenija ekološka oprema

Hemijsko čišćenje BIANCO opremljeno je najsavremenijom tehnologijom za pranje i hemijsko čišćenje odevnih predmeta italijanske firme FIRBIMATIC. Mašina služi za hemijsko čišćenje stvari od vune, svile i ostalih osetljivih tkanina za koje je predviđeno hemijsko čišćenje. Ova mašina ima poseban program za hemijsko čišćenje stvari od kože i njeno dodatno obogaćivanje.

Možete se pouzdati u naše iskusne zaposlene da će Vaša odeća izgledati najbolje moguće. Naši zaposleni će Vašu odeću vratiti očišćenu od fleka i mirisa, u savršenom stanju. Mi se trudimo da obratimo pažnju na Vaše želje i da odeća bude očišćena prema Vašim zahtevima.

Kućna dostava

BIANСO BESPLATNA KUĆNA DOSTAVA! U procesu usluge koju pružamo je preuzimanje Vaše robe sa kućne adrese. Time će te uštedeti dragoceno vreme koje bi u slučaju donošenja veša kod nas ili bilo gde drugde, proveli u prevozu. Stoga ne treba posebno pominjati uštedu nastalu ovim putem. Naši vozači će se naći na Vašoj adresi veoma brzo nakon dogovora i poštedeti Vas suvišnog posla
Kontakt tel +381 64 218 43 55 (ponuda važi za račune preko 999 din).

Specijalna PONUDA za SPA CENTRE, FRIZERSKE SALONE, FITNES CENTRE! Besplatna KUĆNA DOSTAVA!

TU SMO ZA VAS!

Kontaktirajte nas!